• 1399/07/20 - 13:51
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برداشت 16 هزار تن پیاز از مزارع چادگان

در سال زراعی جاری بیش 200 هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، بختیار
حاجتی بابیان اینکه متوسط تولید پیاز
در هر هکتار
80 تن است اظهار داشت: پیش‌بینی
می‌شود امسال بیش از
16 هزار تن پیاز از اراضی شهرستان چادگان برداشت و روانه بازار مصرف
می‌شود
.



مدیر
جهاد کشاورزی شهرستان چادگان گفت: پیاز شهرستان چادگان در دو نوع زرد و سفید و
دارای ماده غذایی بالا و باکیفیت برای استفاده در سبد غذایی خانوار است که هرساله
بر کشت این محصول اضافه می‌شود
.



وی
بیان داشت: این محصول به روش نشایی در مزارع بخش مرکزی و چنارود کشت می‌شود چون با
این روش در کاشت بذر صرفه‌جویی شده وهمچنین کاهش مصرف آب و کوتاه کردن زمان کاشت
را نیز در بردارد
.



حاجتی گفت: در سال زراعی جاری بیش 200 هکتار از زمین‌های کشاورزی این
منطقه به کشت پیاز اختصاص یافت که نسبت به سال گذشته
35 درصد افزایش داشته است.



مدیر
جهاد کشاورزی شهرتان چادگان افزایش عملکرد محصول پیاز را برگزاری کلاس‌های آموزشی
و نظارت بر مراحل کاشت وابیاری تحت‌فشار توسط کارشناسان جهاد کشاورزی چادگان اعلام
کرد
.



وی
گفت: قیمت پیاز اکنون کیلویی
1400 تومان از کشاورزان خریداری می‌شود که نبود سردخانه برای نگهداری و
انبار پیاز در فصل برداشت سبب می‌شود تا قیمت پیاز در فصل برداشت در پایین‌ترین
میزان خود باشد و این مسأله کشاورزان را از درآمدهای کشت متزلزل کرده و بیشتر سود
را دلالان می‌برند
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 109384
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر