• 1400/02/01 - 12:50
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برداشت جو علوفه‌ای از بزرگترین مزرعه در کشور

برداشت جو غصیل یا علوفه‌ای،
از بزرگترین مزرعه تولید این محصول با وسعت
400 هکتار
در اردستان آغاز شد
.



به گزارش پایگاه
اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان
اصفهان، مدیرکل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی، میانگین نیاز سالانه
محصولات علوفه‌ای و خوراک دام کشور را
75 میلیون تن برشمرد و افزود: از این میزان، حدود 22 میلیون
تن محصولات علوفه‌ای،
16 میلیون تن بقای کاه و کله و بقیه از دیگر محصولات است.



فرامک عزیزکریمی، عمده
تولید محصولات علوفه‌ای را شامل یونجه و ذرت دانست و گفت: در کشت جو غصیل، کشاورزان
در فصل پاییز، جو را کشت می‌کنند و به جای برداشت دانه خشک شده، شاخ و برگ و دانه را
برداشت و سیلو می‌کنند
.



وی افزود: با تولید
این محصول، دامداران می‌توانند تا مدت‌ها دام خود را از یک غذای مناسب تغذیه کنند
.



معاون بهبود تولیدات
گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان هم نیاز علوفه‌ای دام استان اصفهان را در سال،
پنج میلیون تن علوفه برشمرد و گفت: با توجه به کمبود منابع آب، انتقال کشت‌های تابستانه
به پائیزه را شاهد بودیم که کشت جو غصیل یا علوفه‌ای از نمونه‌های آن است
.



اصغر رستمی، وسعت زیرکشت
جو را در استان بیش از
53 هزار هکتار بیان کرد و گفت: از این میزان، با هدف تامین
علوفه دامی، هفت هزار هکتار به روش غصیل با میانگین حدود
40 تن
در هر هکتار کشت می‌شود
.



مسئول زراعت شرکت کشاورزی
فجر چهارمیل اردستان هم گفت: بر اساس چشم انداز بلند مدت و با توجه به شرایط حاد اقلیمی
منطقه، تولید علوفه از تابستان به زمستان تغییر کرده است
.



ابوذر اسدی افزود: طبق
محاسبات، در طول تابستان، برای کشتِ یک هکتار یونجه، حدود
24 هزار
متر مکعب و برای کشت یک هکتار ذرت،
15 هزار متر مکعب و برای کشتِ یک هکتار جو علوفه‌ای، 6 هزار
متر مکعب آب نیاز است.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 116083
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر