• 1399/07/01 - 08:49
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

اصفهانی‌ها، مرغ‌های سنگین را می‌پسندند

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: مردم استان مرغ‌های دارای وزن سنگین‌تر را می‌پسندند در صورتی که با افزایش وزن، از کیفیت آن کاسته می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایران دوست اظهار داشت: میزان مصرف گوشت مرغ در این استان خوب است اما
اشکالی در این زمینه وجود دارد که باید اصلاح شود
.



وی ادامه داد: استاندارد تولید و مصرف مرغ با وزن بین 1400 تا1800 گرم است
و به ازای هر کیلوگرم وزن، هزینه تولید افزایش و کیفیت گوشت آن کاهش
پیدا می‌کند
.



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان
افزود: باید فرهنگ مصرف گوشت مرغ به سمت وزن‌ استاندارد سوق پیدا
کند زیرا تولید و مصرف مرغ با وزن‌
2 تا 3 کیلوگرم
غیراستاندارد است
.



وی گفت: مردم جامعه ما نگاه خوبی به مرغ منجمد ندارند و بیشتر
بدنبال مرغ گرم هستند در صورتی که کیفیت مرغ منجمد و گرم با هم تفاوتی ندارد و
تنها مرغ‌های مازاد منجمد شده‌اند
.



ایران دوست با اشاره به صادراتی بودن
مرغ منجمد اضافه کرد: کشتارگاه‌های استان اصفهان از استاندارد
بالایی برخوردارند و مرغ‌ها در دمای مناسبی نگهداری می‌شوند در
حالی که دمای بیشتر فریزرهای خانگی منهای
18 درجه است .



وی خاطرنشان کرد: مقدار زیادی مرغ همزمان با آغاز
شیوع کرونا با نظارت شرکت پشتیبانی امور دام در استان اصفهان منجمد شده
است
.



به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی
اصفهان، برای کنترل بازار مرغ در طول سال باید در کنار برنامه‌ریزی برای
تولید، فرهنگ سازی در زمینه مصرف مرغ منجمد نیز انجام شود
.



ایران دوست تصریح کرد: تشکل‌های تولیدی باید تلاش
کنند تا فرایند جوجه‌ریزی در طول سال آهنگ منظم و یکنواخت داشته
باشد تا با مازاد تولید و کمبود تولید مواجه نشویم
.



سرانه مصرف
تخم مرغ در ایران
195 عدد است



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان همچنین گفت:
اکنون سرانه مصرف تخم مرغ در ایران برای
195 عدد است که حدود 55 عدد کمتر از میانگین مصرف جهانی است.



میانگین سرانه مصرف تخم مرغ در جهان 250 عدد است.



ایران دوست با بیان‌اینکه اکنون سرانه مصرف تخم مرغ برخی از
کشورهای پیشرفته حتی به
350 عدد هم می‌رسد،
اظهار داشت: تخم مرغ، غذایی کامل است و ارزش پروتئینی بالایی دارد
.



وی افزود: مردم، توجه کافی به ارزش غذایی این فرآورده پروتئینی
ندارند و در صورتی که به این امر توجه کنند دیگر مازاد تولید تخم مرغ در
استان وجود نخواهد داشت
.



به گزارش ایرنا، اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و 800 هزار راس انواع دام است که این استان را به یکی از قطب‌های
تولید فرآورده‌های دامی در کشور تبدیل کرده است
.



استان اصفهان دارای 2 هزار و 600 واحد مرغداری
صنعتی،
17 کشتارگاه
طیور و
33 کشتارگاه دام
و بیش از
10 هزار مرکز
بسته بندی و فرآورده‌های خام دامی است
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 108431
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر