اصفهان، قطب تولید پیاز در کشور
سالانه به طور میانگین 390 هزار تن پیازدر استان اصفهان برداشت میشود.
اینکه استان اصفهان با داشتن بیش از 570 هزار هکتار اراضی کشاورزی رتبه
اول تولید پیاز در سطح کشور را دارد گفت : امسال با جاری بودن آب در
رودخانه و تغییر الگوی کشت پیش بینی میشود به طور متوسط از هر هکتار اراضی
کشاورزی استان بیش از 70 تن پیاز برداشت
شود و روند افزایش در سطح زیر کشت استان را شاهدباشیم.
او افزود: برداشت پیاز از دهه اول خرداد ماه
شروع و تا مهرماه ادامه دارد. سطح کل کشت پیاز در پاییز و زمستان حدود 5 هزار هکتار میباشد و بیشتر در اراضی شهر اصفهان، فریدن و فلاورجان
انجام شده میشود.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: کشاورزان برای کشت سبزی و صیفی
جات باید با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها هماهنگ باشند و براساس برنامه وزارت
جهاد کشاورزی کشت را انجام دهند تا با مشکل افت قیمت در بازار مواجه نشوند.