آغاز برداشت سیب زمینی از 3 هزار هکتار مزارع فریدن
برداشت سیب زمینی از 3 هزار هکتار مزارع فریدن در استان اصفها ن آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیرجهاد کشاورزی
فریدن با اشاره به اینکه فریدن قطب بزرگ تولید سیب زمینی در استان و کشور است گفت:
برداشت سیب زمینی از سطح 3 هزار هکتار از مزارع این
شهرستان آغاز شده است و تا اواسط آبان نیز ادامه دارد.
حسن احمدی شاپورآبادی از افزایش عملکرد این محصول با تلاش یک
کشاورز موفق به نام پرویزفرخ وند خبرداد و افزود:متوسط برداشت این محصول در فریدن 27 تن در هکتار است، اما این کشاورز با رعایت تناوب کشت، استفاده
بهینه از آب، بکارگیری روشهای نوین آبیاری و از همه مهمتر استفاده از به روزترین
بذرهای کلاس دار موفق شده است بیش از 3 برابر متوسط
تولید سیب زمینی را افزایش دهد.
وی گفت: این کشاورز فریدنی موفق شده است امسال سطحی معادل 20 هکتار را زیرکشت ببرد و عملکرد برداشت را از 27 تن به 90 تن در هکتار افزایش دهد.
سالانه حدود 120 هزار تن سیب زمینی از نوع جلی، آگریا، سانته،
بامبو، ساتیناو مارفونا در شهرستان فریدن تولید و به تمام نقاط کشور ارسال میشود.