تولید سالانه بیش از 700 تن گوشت قرمز در سرعین
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین از تولید سالانه بیش از 700 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، محمد حسنی با اعلام این خبر افزود: بیش از 716 تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان تولید و روانه بازار کشور میشود.
وی با بیان این که شهرستان سرعین با دارا بودن 96 هزار و 750 واحد دامی روستایی مشتمل بر (گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز) و تعداد 76 هزار و 939 واحد دامی عشایری یکی از قطبهای مهم دامداری در سطح استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای گوشت قرمز و تولیدات پروتئینی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل اعلام کرد: این شهرستان با دارا بودن 14 واحد پرواربندی گوساله صنعتی به ظرفیت 2200 راس و سالانه با پرواربندی بیش از 20 هزار و 540 راس دام سبک و سنگین صنعتی و سنتی در تثبیت اشتغال بیش از 345 نفر را فراهم کرده است و 2 واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت 80 راس و تعداد 18 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 873 راس دام سبک و سنگین و اشتغالزایی 18 نفر است که مجموعا در ده ماهه سالجاری بیش 716 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود. که این میزان 45 /2درصد تولید گوشت قرمز استان را شامل میشود.
وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به پتانسیل بالای منطقه در زمینه فعالیت های بخش دامپروری و با برنامه ریزی ها و پیش بینی های درست انشالله شاهد شکوفایی ورشد بیشتر این بخش در آینده خواهیم بود.