درگذشت شهادت گونه جنگلبان فداکار کردستانی آسیب دیده از اطفای حریق

«اسماعیل کریمیِ» از جنگلبانان شهرستان کامیاران که هنگام اطفای حریق دچار آسیب شده بود، بامداد امروز چهارشنبه بر اثر شدت سوختگی در بیمارستان کوثر سنندج درگذشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان منابع طبیعی کشور، مرحوم اسماعیل کریمی روز دوشنبه اول مرداد، هنگام اطفای حریق در مراتع روستای کانی گشه کامیاران، دچار حادثه شد و به وسیله بالگرد اورژانس به بیمارستان کوثر سنندج اعزام شد اما به دلیل شدت سوختگی، بامداد امروز چهارشنبه جان خود را از دست داد.
آتش سوزی مراتع روستای کانی گشه کامیاران بر اثر بی احتیاطی و خاموش نکردن آتش توسط عامل انسانی به وقع پیوسته که در پی تلاش برای اطفای آن، مرحوم کریمی در محاصره آتش قرار گرفته و دچار ۱۰۰ درصد سوختگی میشود و بعد از ۲ روز بستری در بیمارستان کوثر سنندج، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
این آتشسوزی در اثر بیاحتیاطی و سهلانگاری یکی از افراد محلی رخ داده و در اثر آن ۲۰ هکتار از مراتع طعمه حریق شد که با تلاش نیروهای منابع طبیعی و همیاران طبیعت مهار شد.
نظر دهید