خیام‌نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترو‌یج کشاورزی در مراسم افتتاح بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای اصلاح و تولید بذر هیبرید در شهرستان آبیک استان قزوین به مناسبت هفته جهاد کشاورزی

تحول در دستیابی به امنیت غذایی با دانش‌بنیان شدن بخش کشاورزی

ظرفیت استقرار 2 هزار شرکت دانش‌بنیان در پارک‌ها و دهکده‌های کشاورزی

با دانش‌بنیان شدن بخش کشاورزی، شاهد تحول چشمگیر در دستیابی به امنیت غذایی پایدار و رشد تولید تا افق 1411 به 160 میلیون تن در کشور خواهیم بود.

در حال حاضر حدود 700 واحد دانش‌بنیان، هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در پارک‌ها و 15 دهکده فناوری در عرصه کشاورزی مستقر هستند.

قابلیت استقرار 1300 شرکت دیگر  و رسیدن به حدود ۲ هزار شرکت دانش بنیان وجود دارد.

دا‌نش‌های فنی بدون صرف هزینه و به شکل رایگان به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود تا این شرکت‌ها بتوانند در عرصه‌ها، دهکده‌ها و پارک‌های علم و فناوری؛ از زمین، امکانات و آزمایشگاه‌ها استفاده کرده و تولیدات خود را تجاری‌سازی کنند. 

واردات بذر سبزی و صیفی به کشور حدود 100 میلیون دلار در سال است .

با دانش‌بنیان شدن بخش کشاورزی ، شاهد تحول چشمگیر در دستیابی به امنیت غذایی پایدار و رشد تولید تا افق 1411 به 160 میلیون تن خواهیم بود.

حمایت از شرکت‌ های دانش‌بنیان در تولید بذر با ایجاد بازارهایی در منطقه برای تولید کنندگان بذور ، معرفی  محصولاتشان در شبکه تلویزیونی برکت به طور رایگان ، و پرداخت تسهیلاتی از محل تبصره 18

کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
فیلمبردار/ تدوین کننده

مریم مهدوی