در آخرین جلسه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهادکشاورزی دولت سیزدهم ، اعلام شد : نهاده‌های دام و طیور برای پنج ماه آینده تأمین شده است.

آخرین شرایط تولید گوشت مرغ ، میزان جوجه ریزی و تأمین نهاده ها مورد بحث و بررسی و ارزیابی کارشناسی قرار گرفت.
 
 تأمین نهاده‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل در بخش مرغ ۲۳ درصد افزایش داشته است.
 
 تحقق ۹۴ درصدی برنامه جوجه ربزی تا روز ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ 
 
 میزان واردات ذرت دامی در چهار ماهه نخست سالجاری با ۲۰ درصد افزایش نسبت به مدت زمان مشابه به ۳ میلیون و ۷۴۷ هزار تن رسید.
 
 در چهار ماهه نخست سالجاری ۷۰۶ هزار تن واردات جو انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد بیشتر است.
 
 در چهار ماهه نخست سال جاری بالغ بر یک میلیون و صد هزار تن کنجاله سویا وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر ۱۰ برابر است .
 
 ذخایر موجود نهاده های دام و طیور قابل اتکاست تا حدی که کنجاله سویا برای ۸ ماه آینده ، و ذرت و جو برای سه ماه آینده تأمین است
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

مریم  مهدوی
عکاس

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید