• 1402/12/21 - 12:38
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پرداخت زکات بیمه شرعی محصولات کشاورزان.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار با بیان اینکه پرداخت زکات میزان محصول را هفت صد برابر میکند افزود ، کشاورزان با پرداخت زکات محصول خود را بیمه کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مهندس ابراهیمی گفت :کشاورزی شغلی مورد تایید انبیاء الهی بوده و به نوعی  در قالب کشاورزی انسان به معرفت خدا شناسی نیز میرسد.

وی تصریح کرد: شغل کشاورزی تا اندازه‌ای ارزشمند است که ما معتقدیم رزق و روزی مردم در دستان کشاورزان نهاده شده است و این کشاورزان هستند که سفره‌های مردم را رونق می‌بخشند از این رو کشاورزی عبادتی بی پایان محسوب می‌شود.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مسائلی که به کشاورزی برکت و رونق بخشیده پرداخت زکات است، که می‌تواند کیفیت و کمیت تولید کشاورز را بابرکتی الهی افزایش دهد.

مهندس ابراهیمی اظهار داشت : زمین، آب و نور خورشید همه از نعمت های خداونداست که محصول را بارور می‌کند از این رو خداوند برای کشاورزان شرایطی خاص تعیین کرده تا بخشی اندک از محصول خود را به نیازمندان ببخشند و این مسئله افزایش رزق و برکت در محصول را به همراه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: کشاورزان باید پرداخت  زکات محصول خود را با جدیت دنبال کنند تا حاصل زحماتشان رونقی الهی و برکتی افزون یابد و در نهایت بتوان از این نعمات الهی به خوبی استفاده کرد.


  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 120097
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر