• 1402/08/02 - 08:03
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برداشت پاچ باقلا از بیش از 7 هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلا پاییزه در سطح 7 هزار و 100 هکتار از اراضی شالیزاری استان که به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهره برداری قرار گرفته و همچنین در اراضی پشته خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،صالح محمدی گفت: انتظار می رود حدود 29 هزار تن پیله تر با ارزش
اقتصادی 870 میلیارد تومان در کشت پاییزه پاچ باقلا برداشت شود.



محمدی افزود: استان
گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور بوده و همه ساله این محصول در فصل بهار و پاییز در
کلیه شهرستان‌های استان کشت می شود و کشاورزان گیلانی از شهریور ماه اقدام به کشت
پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته نموده و برداشت محصول پاییزه از نیمه
مهر ماه در استان آغاز می‌شود.



رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان
مناطق عمده تولید این محصول را شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال
معرفی کرد و افزود: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تامین پروتئین گیاهی،
اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 34574
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی