رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:
فعالیت ۱۳۰ هزار بهره بردار حوزه کشاورزی در کردستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: کشاورزی مردمی ترین بخش اقتصاد استان به شمار می آید و بیش از ۱۳۰ هزار بهره دار در این حوزه فعالیت دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، پیمان اسکندری در دیدار نوروزی کارکنان مجموعه جهاد کشاورزی با نماینده ولی فقیه در استان کردستان اظهار داشت: در حوزه کشاورزی استان اتفاقات خوبی در سال گذشته افتاد که افزایش تولید محصولات کشاورزی از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن از جمله این موفقیت ها بوده است.
وی افزود: دانش بنیان کردن فعالیت ها و گسترش دامنه آموزش های کارشناسی در حوزه کشاورزی زمینه ساز جهش در تولید محصولات کشاورزی استان کردستان بوده و امیدواریم در سال جاری و سنوات آتی شاهد افزایش هرچه بیشتر تولیدات کشاورزی در استان باشیم.
اسکندری خاطرنشان کرد: بیشترین افزایش تولیدات کشاورزی استان در حوزه گندم بوده است و سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید داشتیم که ۱۰ درصد کل گندم تولیدی کشور را شامل می شود.
وی افزود: در سال گذشته یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن گندم تولیدی کشاورزان استان توسط شرکت غله و تعاون روستایی خریدار شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: در سال گذشته ۴۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شد و همین امر روندی با کمترین نوسان قیمت را در خصوص گوشت مرغ مصرفی مردم استان به دنبال داشته است که در سال جدید نیز این مهم با جدیت هرچه تمام تر دنبال خواهد شد.
اسکندری در بخشی دیگر از سخنان خود به افزایش ۲ و ۷ دهم برابری ظرفیت گلخانه ای استان در طول فعالیت دولت سیزدهم در استان خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۳ نیز شاهد افتتاح ده ها پروژه در حوزه کشاورزی استان خواهیم بود.
وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ با توجه منویات رهبری تلاش خواهیم کرد که واحدهای راکد از جمله دامداری ها روستایی و صنعتی را فعال نماییم و در حوزه شیلات و تولید تخم مرغ و مرغ افزایش تولید داشته باشیم.
اسکندری اظهار کرد: بخش کشاورزی مردمی ترین بخش اقتصاد استان کردستان است و در حال حاضر بیش از ۱۳۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در سطح استان داریم.
وی افزود: نهضت گلخانه سازی در استان شروع شده و در سال ۱۴۰۳ چند پروژه شیلاتی، گلخانه ای، تبدیل اراضی دیم استان به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: توسعه صادرات، اشتغال و تنظیم بازار همگی از تولید نشأت می گیرد و در این راستا ۸ هزار میلیارد تومان درخواست سرمایه گذاری افراد اهلیت دار داریم که امیدواریم در سایه رهنمون های نماینده معزز ولی فقیه در استان شاهد تسهیل امور برای تولیدکنندگان باشیم.
اسکندری افزود: به صورت ماهیانه گزارش کار جهش تولید را خدمت نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کردستان ارایه می کنیم و در این راستا نیز پذیرای هرگونه رهنمون هستیم.