آیین افتتاح سرشماری عمومی کشاورزی 1403 در استان چهارمحال وبختیاری برگزار شد
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری در آیین افتتاح سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ گفت: این سرشماری یک رویداد بزرگ آماری در کشور و استان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی وبه نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری، یحیی رمضانی کمک مردم چهارمحال و بختیاری برای برگزاری مطلوب سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ را ضروری دانست و افزود: در این سرشماری ۲۵۳ پرسش از جامعه هدف پرسیده میشود.
رمضانی عملیاتی شدن نتایج تحقیقاتی این سرشماری در چهارمحال و بختیاری را ضروری اعلام و تصریح کرد: سرشماری عمومی کشاورزی هر ۱۰ سال یکبار در کشور انجام میشود.
وی با اشاره به فعالیت ۳۶۴ آمارگیر در سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ چهارمحال و بختیاری یادآور شد: جمعآوری آمار ۴۵ روز طول میکشد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشارکت تمامی دستگاههای اجرایی ایتان برای برگزاری سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ اظهار داشت: از تمامی مردم، کشاورزان، دامداران، باغداران، شیلاتداران و پرورشدهندگان قارچ درخواست میشود تا برای برگزاری مطلوب این سرشماری کمک کنند.
وی گفت: همچنین سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در شهرهای شهرکرد، بروجن و فارسان چهارمحال و بختیاری بهطور تلفنی انجام میشود.
رمضانی تاکید کرد: تلاش میشود نتایج سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ چهارمحال و بختیاری در نخستین فرصت گرفته شود تا بتوان برای توسعه استان برنامهریزی کرد.
وی با اشاره به نقش ۱.۷ درصدی کشاورزی چهارمحال و بختیاری در جی. دی. پی. (GDP) کشور افزود: ۱۶.۱ درصد مشارکت اقتصادی این استان در حوزه اقتصادی است.
همچنین،رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به مشکلات آب در استان و لزوم استفاده از روشهای نوین آبیاری اشاره و تصریح کرد: باید تلاش کنیم سواد کشاورزی در این استان بالا رود که این مهم به همت مسئولان و همکاری کشاورزان نیاز دارد.
وی، با اشاره به لزوم انتقال تجربههای مدیریت کشاورزی در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تلاش برای جهانی شدن بادام این استان ضروری است.
رمضانی اظهار داشت: بستهبندی و برندسازی در حوزه محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این استان با بیش از ۵۰۰ میلیمتر بارندگی دارای ۶ اقلیم مختلف با تنوع گیاهی بالا است.
حسین برزگر به اهمیت برگزاری سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ اشاره و تاکید کرد: کم و زیاد شدن اعداد در زمان آمارگیری نتایج مخرب در بخش کشاورزی بهدنبال دارد.
وی افزود: در سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ چهارمحال و بختیاری با ۲ چالش کوچ عشایر و همزمانی با کشت پاییزه و نبود کشاورزان در خانه مواجه شده که نیازمند چارهاندیشی و تدبیر است.
برزگر ۴۳ درصد اقتصاد چهارمحال و بختیاری را مربوط به بخش کشاورزی اعلام و تصریح کرد: این آمار اهمیت اجرای دقیق سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ را بیشتر کرده است.