• 1398/06/31 - 10:56
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح بازسازی باغات چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: 50 درصد هزینه‌های طرح بازسازی و نوسازی باغات در استان به صورت یارانه‌ای پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، دکتر ذبیح‌اله غریب اظهار داشت: شهرستان سامان به لحاظ وجود باغات و تولیدات محصولات باغی مناسب در سطح کشور شناخته شده اما در گذشته یکسری باغات شاید سطح عملکردشان پایین بوده است.

وی با بیان این که جهادکشاورزی به جهت افزایش بهره‌وری مناسب و صرفه‌جویی در آب اقداماتی را انجام داده است، افزود: اولویت ما افزایش درآمد کشاورز و افزایش بهره‌وری است که بیش از 72 درصد اراضی شهرستان سامان به سامانه آبیاری‌ نوین مجهز شده که بهره‌وری را بالا‌ برده که این یک از پتانسیل‌های خوب است‌.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به بازسازی و نوسازی باغات بیان کرد: برحسب نوع محصول و استراتژی‌هایی‌ که تعریف و تدوین کرده‌ایم مثلا گردوهایی که در استان عملکرد خوبی نداشته‌اند با رقم‌های مناسب بازسازی شده و 50درصد عملیات بازسازی را به صورت یارانه جهادکشاورزی برای ترویج این طرح پرداخت می‌کند.

  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 96427
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر