تولید 27 هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در این استان سالانه 27 هزار تُن گوشت قرمز تولید میشود، گفت: از این میزان 12 هزار تُن در داخل استان مصرف و مابقی به نقاط دیگر کشور ارسال میشود.

برزگر با اشاره به اینکه در این استان
سالانه 27 هزار تُن گوشت قرمز تولید میشود، گفت: از این میزان 12 هزار تُن در
داخل استان مصرف و مابقی به نقاط دیگر کشور ارسال میشود.
رییس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت قرمز در این
استان 12 کیلوگرم است، ادامه داد: ایجاد مجتمعهای دامپروری و اصلاح نژاد دام از
جمله اقداماتی است که در راستای افزایش تولید گوشت قرمز در استان انجام میشود.
وی
افزود: هماکنون عملیات اجرایی 14 واحد دامپروری بزرگ صنعتی در استان با سرمایهگذاری
هلدینگها و نهادهای اقتصادی در استان آغاز شده است.
برزگر
اضافه کرد: در استان ما سالانه 300 هزار تن لبنیات تولید میشود و همچنین مرغداریهای
ما ظرفیت جوجهریزی 20 میلیون قطعه را به صورت سالانه دارا هستند.
وی
عنوان کرد: ایجاد مجتمعهای دامپروری صنعتی به ما کمک میکند تا زنجیره ارزش
افزوده تولید گوشت از ابتدا یعنی از مرحله تولید خوراک دام تا مرحله کشتار و بستهبندی
در این مراکز انجام شود و سود قابل توجهی نصیب تولیدکننده شود.
رییس جهاد کشاورزی استان بیان کرد: با فعال شدن واحدهای بستهبندی گوشت قرمز در استان
زمینه برای بستهبندی پوست، پودر خون و پودر استخوان نیز فراهم میشود.