تولید 6600 تنی سیر در بابل
مدیر جهاد کشاورزی بابل از پیش بینی تولید 6 هزار و 640 تن سیر در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، محسن علیگلزاده با اشاره به کشت سیر در 664 هکتار زمین کشاورزی شهرستان بابل، گفت: پیش بینی می شود با میانگین برداشت 10 تن در هکتار، 6 هزار و 640 تن سیر در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه استفاده از بذر مناسب برای کاشت سیر در افزایش کیفیت محصول بسیار با اهمیت است. تصریح کرد: برای کاشت بذر، کشاورزان می توانند بخشی از محصول سیر خود را برای سال آینده نگهداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارائه مشاوره های کارشناسی و توزیع نهاده های کشاورزی را از جمله خدمات جهاد کشاورزی این شهرستان به بهره برداران برشمرد.
به گفته این مسوول، سیر گیاهی از خانوادهی پیاز است و بخاطر کاربردش در آشپزی و خواص مفیدش برای سلامتی پرورش داده میشود و سرشار از ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که گفته میشود بیشترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت میگیرد.