• 1399/06/18 - 11:34
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

38 هزار تن گوشت قرمز درقم تولید می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: به‌طور میانگین سالانه حدود 38 هزار تن گوشت قرمز دام سبک و سنگین در قم تولید و در بازار مصرف استان و خارج از آن عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی درگفت‌وگو با خبرنگار
ایرنا، بیان کرد: براساس آخرین آمار سالانه 9 هزار و 200 تن گوشت قرمز دام سبک و
28 هزار و 700 تن گوشت قرمز دام سنگین در قم تولید می‌شود.





وی افزود: قم در تولید محصولات
دامی همچون گوشت قرمز از استان‌های موفق کشور است که علاوه بر تامین نیاز استان
مازاد تولید خود را به سایر مناطق کشور صادر می‌کند.





این مسئول ادامه داد: درحال حاضر 12 هزار
و 645 تن دردامداری‌های قم مشغول فعالیت هستند و این حوزه مهم اقتصادی نقش موثری
در روند اشتغالزایی استان داشته‌است.





پورمیدانی گفت: طبق آمار 6هزار و
654 دامداری فعال با پروانه دراستان قم وجود دارد که هرکدام از آن‌ها نقش موثری در
روند رو به رشد تولیدات دامی استان ایفا می‌کند.





وی با اشاره به اهمیت تولیدات دامی
درتامین امنیت غذایی مردم، تاکید کرد: بر اساس راهبرد جهش تولید به دنبال افزایش
ظرفیت تولید محصولات دامی استان هستیم و این هدف را طی سال جاری با مشارکت فعال
بهره‌برداران محقق خواهیم کرد.





وی ادامه داد: ایجاد و گسترش
واحدهای مرتبط با صنایع تبدیلی و غذایی در استان از دیگر برنامه‌های سازمان جهاد
کشاورزی قم در بخش تولیدات دامی است که می‌تواند نقش موثری در افزایش ارزش‌افزوده
اقتصادی این بخش داشته باشد.





میزان متوسط تولید بخش کشاورزی
استان قم در سال برابر 805 هزار تن در زمینه
ٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات
است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 107837
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر