310 واحد مرغداری گوشتی در قم فعال است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: 310 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت پنج میلیون و 699هزار و 850 قطعه در این استان فعال است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، علیاصغر همت بیان کرد: علاوه بر ظرفیت خوب استان در بخش مرغ گوشتی، 175
واحد مرغداری تخمگذار دارای پروانه صنعتی نیز به ظرفیت 9میلیون و 79هزار و 130
قطعه در قم فعال است.
وی افزود: همچنین 77 واحد پولت
تخمگذار که نقش مهمی در صنعت مرغداری دارد، به ظرفیت سه میلیون و 979 هزار و 80
قطعه در این استان فعال میباشد.
وی ادامه داد: این تعداد پروانه
به همراه پروانههای تأسیس که در مجموع حدود 600 واحد پرورش طیور در استان را شامل
میشود موجب شده که قم ازنظر پرورش طیور در سطح کشور، جایگاه ویژهای داشته باشد.
همت گفت: بر همین اساس رعایت اصول
فنی و بهداشتی درزمینهٔ پرورش طیور در قم که از قطبهای تولید تخممرغ و پولت در کشور به شمار
میآید، از اهمیت بسیار فراوانی برخوردار است.
وی بیان کرد: در این راستا، بهمنظور
کاهش آلودگی و ارتقای بهرهوری منابع تولید، همه واحدهای تخمگذار و پولت استان که
خواهان فعالیت هستند باید نسبت به اصلاح و ارتقای ساختار فنی و بهداشتی واحد خود
اقدام کنند.
این مسوول ادامه داد: در این طرح با در
نظر گرفتن اصول فنی، مسائل بهداشتی، رویکرد مدیریتی و میزان همکاری واحدها در
اجرای ضوابط با همکاری اداره کل دامپزشکی و تشکلها، نسبت به صدور مجوزهای لازم
اقدام میشود.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی
استان قم در سال برابر 746 هزار تن شامل 425 هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک
هزار و 500 تن آبزیان و 320 هزار تن محصولات دامی است.