• 1402/04/07 - 12:37
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

228 میلیارد تومان تسهیلات برای راه‌اندازی واحدهای صنایع غذایی در قم تخصیص یافت

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: 228 میلیارد تومان تسهیلات برای راه‌اندازی و استمرار تولید واحدهای صنایع غذایی در این استان در نظر گرفته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، حسین طاهری فرد مدیر صنایع غذایی جهاد کشاورزی قم، بیان داشت: هرگونه سرمایه‌گذاری در زمینه ایجاد و توسعه صنایع تبدیل و تکمیلی، موجب پشتیبانی از فعالیت‌های بخش کشاورزی، افزایش ضریب تبدیل و کاهش ضایعات محصولات، تنوع بخشی به فعالیت‌های اقتصادی بخش، فراهم نمودن زمینه اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان و همچنین تولید و تامین بخشی از کالاهای اساسی مورد نیاز استان و کشور در راستای دستیابی به امنیت غذایی، می‌شود.

وی افزود: توسعه صنایع تبدیلی و غذایی در قم علاوه بر تولید محصولات با ارزش افزوده بالا موجب شکوفایی اقتصادی هرچه بیشتر بخش کشاورزی استان می‌شود و در همین رابطه سازمان جهاد کشاورزی قم آمادگی دارد تا با ارائه مشاوره‌های تخصصی لازم به علاقه‌مندان به فعالیت در این بخش، بسترهای مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری هرچه بیشتر در زمینه تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم را فراهم کند.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای نسبت به ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان قم صورت گرفته و در همین رابطه از ابتدای آغاز به‌کار دولت مردمی تاکنون 53 جواز تاسیس و 31 پروانه بهره‌برداری در این بخش صادر و همچنین بر اساس آمار ثبت شده در سامانه رصد اشتغال استان، 891 فرصت شغلی جدید در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی مستقر در قم ایجاد شده‌است.

طاهری فرد گفت: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان نیازمند کشاورزی پیشرفته و استفاده از تکنولوژی و گسترش مکانیزاسیون برای انجام عملیات کشاورزی نیز است که با سرمایه‌ گذاری‌های صورت گرفته و اقدام‌های انجام شده در سال‌های اخیر شاهد موفقیت‌های چشمگیری در این حوزه‌ هستیم.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 31839
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی