• 1396/09/26 - 08:46
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیشرفت 95 درصدی کشتارگاه صنعتی دامشهر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از پیشرفت 95 درصدی کشتارگاه صنعتی دامشهر خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا طلایی اظهار داشت: کار احداث این پروژه از سال 90 شروع و در حال حاضر با پیشرفت
95 درصدی در مراحل پایانی بهره برداری قرار دارد.



وی
به مشخصات فنی کشتارگاه صنعتی دامشهر اشاره کرد و گفت: سالن کشتار صنعتی دام سبک
با ظرفیت 2 هزار راس و کشتار دام سنگین با ظرفیت 200 راس، این کشتارگاه را تبدیل
به یکی از بزرگترین کشتارگاه های صنعتی منطقه کرده است.



وی
افزود: این کشتارگاه دارای اتاق های پیش سردکن لاشه به ظرفیت 90 تن و سالن بسته
بندی گوشت به ظرفیت 20 تن در شیف می باشد و برای نگهداری بالای صفر گوشت نیز
متناسب با ظرفیت بسته بندی امکانات لازم در نظر گرفته شده است.



رئیس
سازمان جهاد کشاورزی استان قم خاطر نشان کرد: کشتارگاه صنعتی دامشهر قم امکان
نگهداری زیر صفر گوشت را به ظرفیت 150 تن داراست و می تواند در هر شیف 20 تن گوشت
را در حالت انجماد نگهداری کند.



وی با اشاره به اینکه این کشتارگاه مجهز به سالن بسته بندی آلایش متناسب با ظرفیت
کشتار است و امکان نگهداری بالای صفر آلایش را به ظرفیت 20 تن در شیف دارد، گفت:
همچنین تونل انجماد آلایش به ظرفیت 50 تن در شیفت و نگهداری زیر صفر الایش نیز به
ظرفیت 50 تن در شیفت از دیگر امکانات کشتارگاه صنعتی دامشهر به شمار می رود.



طلایی با اشاره به اینکه این کشتارگاه یکی از مجهزترین کشتارگاه صنعتی منطقه می باشد که
در راستای تکمیل زنجیره تولید در استان احداث شده است، تصریح کرد: کارخانه تبدیل
ضایعات گوشت، استخوان و خون به پودر گوشت و پودر استخوان و پودر خون از دیگر
امکانات این کشتارگاه است.



وی
بیان داشت: کشتارگاه صنعتی دامشهر مجهز به سیستم تصفیه آب به ظرفیت 300 متر مکعب
در شبانه روز و همچنین سیستم تصفیه خانه فاضلاب به ظرفیت 300 متر مکعب در شبانه
روز می باشد.



رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به این که کشتارگاه صنعتی دام جاهد در زمینی به مساحت 20 هکتار در دامشهر
قم احداث شده، خاطر نشان کرد: سالن کشتار دام سبک و سنگین، اتاق های دریافت آلایش،
تمیزکاری و جداسازی، سالن های پیش سرد لاشه و سکوی بارگیری لاشه، سالن بسته بندی
گوشت، نگهداری بالای صفر و نگهداری زیر صفر گوشتو همچنین سالن بسته بندی آلایش،
نگهداری بالای صفر، انجماد و نگهداری زیر صفر گوشت از دیگر مشخصات منحصر به فرد این
کشتارگاه به شمار می‌رود.

  • گروه خبری : استان قم,گره مجوزدهي زيرپورتال دفتر آمار و فناوري اطلاعات
  • کد خبر : 78606
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر