تولید سالانه گوشت قرمز در قم به 25 هزار تن رسیده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه سالانه 25 هزارتن گوشت قرمز در قم تولید میشود، گفت: 10 هزار تن از این میزان به استان ها و شهرهای دیگر ارسال می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا حاجی رضا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه 2 درصد پروتئین کل کشور در استان قم تولید میشود، گفت: قم در تامین پروتئین استانها و شهرهای اقماری نقش بهسزایی دارد.
وی افزود: قم به واسطه داشتن مجتمع دامشهر به یکی از باراندازهای مهم کشور در عرصه تولید و عرضه گوشت قرمز در کشور تبدیل شدهاست.
حاجی رضا ادامه داد: استان قم همچنین با تولید سالانه 130 میلیون تن تخممرغ دومین استان در تولید این ماده پروتیئنی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی افزود: همچنین سالانه 140 هزار تن شیر و 35 هزار تن مرغ در تولید میشود که نشان میدهد قم در حوزه دام استان مهمی در کشور است.
وی بیان داشت: سالانه بیش از 900 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در بیش از 100 هزار هکتار از عرصههای زارعی استان قم تولید میشود.