• 1395/03/11 - 11:11
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تامین گوشت قرمز استان قم در ماه مبارک رمضان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: هیچ مشکلی در خصوص تامین گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، حسین علی بیگی اظهار داشت: میزان تولید گوشت قرمزحدود 46 هزار تن درسال است که با احتساب سرانه مصرف 12کیلوگرم نزدیک به 32 هزار تن مازاد تولید داریم که عمدتا به شکل دام زنده صادر و به سایر استان ها ارسال می‌شود.

وی با اشاره به این که استان قم دارای 365 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 6 میلیون و 405 هزار و 950 قطعه است، افزود: تولید گوشت مرغ در سال 94 به میزان 36 هزار و 394 تن است.

این مسوول اضافه کرد: میزان جوجه ریزی گوشتی در اردیبهشت 95 به تعداد یک میلیون و 111 هزار و 200 قطعه می باشد.

علی بیگی در ادامه سخنان خود به وضعیت تولید تخم مرغ در استان اشاره کرد و گفت: تعداد 169واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت 8 میلیون و 174 هزار و 630 قطعه است که میزان تولید تخم مرغ در سال 94 به میزان 68 هزار و 37 تن می‌باشد.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان قم,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 71667
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر