تامین گوشت قرمز استان قم در ماه مبارک رمضان
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، حسین علی بیگی اظهار داشت: میزان تولید گوشت قرمزحدود 46 هزار تن درسال است که با احتساب سرانه مصرف 12کیلوگرم نزدیک به 32 هزار تن مازاد تولید داریم که عمدتا به شکل دام زنده صادر و به سایر استان ها ارسال میشود.
وی با اشاره به این که استان قم دارای 365 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 6 میلیون و 405 هزار و 950 قطعه است، افزود: تولید گوشت مرغ در سال 94 به میزان 36 هزار و 394 تن است.
این مسوول اضافه کرد: میزان جوجه ریزی گوشتی در اردیبهشت 95 به تعداد یک میلیون و 111 هزار و 200 قطعه می باشد.
علی بیگی در ادامه سخنان خود به وضعیت تولید تخم مرغ در استان اشاره کرد و گفت: تعداد 169واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت 8 میلیون و 174 هزار و 630 قطعه است که میزان تولید تخم مرغ در سال 94 به میزان 68 هزار و 37 تن میباشد.