تامین امنیت غذایی مرهون استفاده صحیح از منابع آب و خاک
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علفهای هرز، آفات و بیماریها از جمله اقدامات مهم و ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، کاظم سعادت خاتونی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم در حاشیه گردهمایی کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ که امروز ۲۵ شهریورماه در شهرستان کهک برگزار شد، اظهار کرد: تامین امنیت غذایی مرهون استفاده صحیح از منابع آب و خاک است و با رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت و در نتیجه افزایش بهرهوری میتوان به این هدف مهم دست یافت.
وی اصلاح الگوی کشت را راهگشای تامین امنیت غذایی دانست و گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علفهای هرز، آفات و بیماریها از جمله اقدامات مهم و ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است.
سعادت خاتونی در ادامه استفاده از دستگاههای مناسب در مراحل کاشت، داشت و برداشت را مهم ارزیابی کرد و افزود: تفاهمنامه سه جانبهای با مرکز تحقیقات و ترویج و معاونت تولیدات گیاهی جهت انجام اصولی الگوی کشت منعقد کردیم.
وی در پایان یادآور شد: طبق پیشبینیها در سال زراعی پیش رو ۵ هزار هکتار گندم، ۲۳ هزار هکتار جو و ۲ هزار هکتار کلزا سطح زیر کشت پاییزه استان قم خواهد بود؛ همچنین ۷۰۰ هکتار قصیل جو و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت تریتیکاله خواهیم داشت.