• 1401/03/10 - 07:29
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کاشت سیب زمینی دراقلید ادامه دارد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید با بیان اینکه کاشت سیب زمینی در این شهرستان از اردیبهشت ماه آغاز شده گفت: پیش بینی می شود بالغ بر 5 هزار هکتار از اراضی به کشت این محصول اختصاص یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، خدامراد طرفدار افزود: شهرستان اقلید قطب تولید سیب زمینی استان فارس بوده و پیش بینی می شود در سال جاری بالغ بر 250 هزار تن محصول تولید و روانه بازارهای مصرف شود.
وی با اشاره به مرغوبیت بذور سیب زمینی و وجود مزارع بذری در این شهرستان تصریح کرد: عمده بذر مصرفی کشاورزان در خود شهرستان تولید، در سردخانه های موجود در اقلید و شهرستان های همجوار نگهداری شده و در زمان کشت مورد استفاده قرار می گیرد.
این مقام مسئول؛ با اشاره به کشت مکانیزه این محصول تصریح کرد: توپوگرافی و شرایط اقلیمی، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری، خاصیت انبارداری محصول، وجود بذور مناسب و با کیفیت و توسعه صنایع تکمیلی در شهرستان از جمله دلایل گرایش کشاورزان به کشت این محصول است.
  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 19597
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی