• 1402/03/18 - 11:53
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید 2800 تن زردآلو در نی ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: حدود 2800 تن انواع زردآلو از سطح 280 هکتار از باغات این شهزستان برداشت و روانه بازار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی
وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، علیرضا
بصیری با اشاره به اینکه زردآلو در شهرستان نی ریز از نیمه اردیبهشت تا نیمه خرداد
ماه برداشت می شود، افزود: زردآلوی این شهرستان عمدتا در بخش پشتکوه تولید می شود.



این مقام مسئول با بیان اینکه فلکه ای، تخم گردی، شدو، خیاری و محلی
از مهم ترین ارقام زردآلو در شهرستان نی‌ریز به شمار می‌آیند، تصریح کرد: زردآلوی این
شهرستان به دلیل شرایط جوی منطقه از رنگ و طعم خاصی برخوردار و مورد توجه خریداران
است.



بصیری با اذعان به اینکه استان
فارس و شهرستان نی ریز از اقلیم های متنوع بهره می برد، اظهار کرد: بیش از 13 نوع
محصول باغی مختلف از جمله هلو، بادام، گردو، انجیر، زردآلو، زیتون، گیلاس و پسته
در سطحی بالغ بر
24
هزار هکتار در این شهرستان وجود دارد که محصولات با کیفیتی از این باغ ها
تولید و عرضه می شود.



  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 30939
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی