• 1402/03/18 - 12:34
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشت محصولات نشایی در میامی در حال انجام است؛250 هکتار از اراضی میامی زیر کشت پیاز است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: کشت محصولات نشایی در این شهرستان در حال انجام است.








به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، محمد
حسینی اظهار داشت: پیاز یکی از محصولات کشت بهاره شهرستان میامی است و سطح زیر
کشت این محصول در این شهرستان بالغ بر 250 هکتار است.


وی گفت: در روش معمول
کشت محصولات که به صورت سنتی است حدود 15 کیلو گرم بذر در واحد سطح مصرف می‌شود
اما با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالی‌های مکرر و کاهش منابع آبی یکی از روش هایی
که باعث بهره‌وری مصرف آب می‌شود کشت نشایی محصولات مختلف سبزی، صیفی‌جات و سایر
محصولات است.


مدیر جهاد کشاورزی
شهرستان میامی خاطرنشان کرد: در روش کشت نشایی مقدار بذر مصرفی به 4 تا 5 کیلوگرم
کاهش می‌یابد.


حسینی افزود: در روش
سنتی اواخر بهمن و اوایل اسفند ماه کشت مستقیم انجام می‌شود اما در کشت نشایی از
اواخر اردیبهشت ماه نشا از خزانه مادری به زمین منتقل و حدود سه ماه  صرفه جویی در مصرف آب صورت می‌گیرد.


وی با اشاره به دیگر
مزایای کشت نشایی گفت: یکنواختی سطح سبز مزرعه، کاهش عملیات وجین و افزایش
عملکرد در واحد سطح از مهمترین مزایای کشت نشایی است.






مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی همچنین از افزایش درآمد
بهره‌بردار  به عنوان دیگر مزایای کشت نشایی
نام برد.
  • گروه خبری : استان سمنان
  • کد خبر : 30942
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی