رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت مرغ سمنان/ جهش تولید پروتئین حیوانی در استان سمنان در دولت چهاردهم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از رشد چشمگیر ۲۰ درصدی تولید گوشت مرغ خبر داد و این دستاورد را نتیجه مستقیم برنامههای حمایتی و اصلاح ساختارهای پرورش طیور در استان عنوان کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، محمدرضا قاسمی اظهار داشت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، صنعت طیور استان سمنان با رشد بیسابقهای روبرو بوده است که حاصل اجرای برنامههای نوین و حمایتهای هدفمند از مرغداران است.
وی با تشریح اقدامات انجام شده افزود: برای تحقق این افزایش، ۱۳ واحد مرغداری نوسازی و تجهیز شدهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: همچنین با انجام جوجه ریزی بیش از ۳۵ میلیون قطعه در مرغداری های گوشتی استان و اجرای برنامههای واکسیناسیون پیشرفته، سلامت گلهها به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به آمارهای دقیق در این زمینه اشاره کرد و گفت: هم اکنون تولید گوشت مرغ استان به ۶۹هزار تن در سال رسیده که نسبت به سال گذشته ۲۰درصد رشد نشان می دهد.
قاسمی افزود: این میزان تولید، علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان، به سایر مناطق کشور نیز صادر میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به نقش این رشد در امنیت غذایی کشور تأکید کرد: این دستاوردها استان سمنان را به یکی از قطبهای مهم تولید پروتئین حیوانی در کشور تبدیل کرده و گام بلندی در راستای سیاستهای کلان امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات است.