• 1397/01/20 - 14:02
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید گوشت قرمز در استان سمنان افزایش می‌یابد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برنامه‌ریزی برای افزایش میزان تولید گوشت قرمز در این استان برای سال 1397 خبر داد.






به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد
کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاه حسینی اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده،
میزان تولید گوشت قرمز از سوی بهره‌برداران بخش دامی استان سمنان بیش از 120 تن افزایش
می‌یابد.


وی با اشاره به میزان تولید گوشت
قرمز استان سمنان در سال‌های اخیر گفت: بهره‌برداران بخش دامی استان سمنان در سال
1395 بیش از 30 هزار و 648 تن گوشت قرمز تولید کردند.


معاون تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی استان سمنان افزود: میزان تولید گوشت قرمز استان سمنان در سال گذشته نیز
بیش از 30 هزار 738 هزار تن بوده است و پیش‌بینی می‌شود امسال این میزان به بیش از
30 هزار و 858 تن برسد.


شاه حسینی با اشاره به میزان تولید
شیر در استان سمنان گفت: میزان شیر تولید شده دامداران استان سمنان در سال 1395 بیش
از 175 هزار و 939 تن بوده است که این میزان در سال گذشته به 181 هزار و 209 تن افزایش
یافته است.


وی از برنامه‌ریزی‌هایی از
قبیل پرداخت تسهیلات و راه اندازی واحدهای غیرفعال در استان برای افزایش میزان تولید
شیر در استان سمنان تا پایان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.




  • گروه خبری : استان سمنان,اخبارشهرستان
  • کد خبر : 81374
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر