پایان عملیات کاشت محصول سیر در شهرستان طارم
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم از پایان
عملیات کاشت محصول سیر در شهرستان طارم خبر داد و تصریح کرد: در سال زراعی 99-98 ،
حدود 1400 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد
کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی زنجان، مجتبی اسکندری با اشاره به این
که محصول سیر از جمله محصولات اصلی شهرستان طارم بوده و تعداد 1100 نفر از بهرهبرداران
شهرستان به کشت و کار این محصول مشغول هستند، افزود: پیشبینی میشود از این میزان
سطح کشت شده حدود 56 هزار تن محصول سیر برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گفته وی، برداشت محصول سیر این شهرستان
از اوایل اردیبهشت ماه شروع شده و تا اواخر خرداد ماه ادامه مییابد.
اسکندری «سیر صورتی» را عمده رقم مورد کشت
شده سیر در شهرستان طارم برشمرد و خاطرنشان کرد: برداشت سیر تولیدی شهرستان طارم، با
توجه به کیفیت بالایی که دارد، علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان، به سایر نقاط
کشور و همچنین در صورت امکان صادرات، به کشورهایی همچون روسیه و کشورهای حاشیه خلیج
فارس صادر می گردد.
وی بیان داشت: از جمله مشکلات سیرکاران
این شهرستان، نوسان شدید قیمت بازار و نبود کارگاه های فراوری صنعتی و بسته بندی می
باشد که موجب خروج ارزش افزوده این عملیات از شهرستان می گردد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان طارم از جمله
اقدامات صورت گرفته را در خصوص کشت سیر، برگزاری برنامههای آموزشی، تامین نهادهها،
بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه های فنی و تنظیم بازار از طریق اطلاعرسانی و پیگیری
ساماندهی صادرکنندگان محلی در قالب تشکیل شرکت های بازرگانی محصولات کشاورزی اعلام
کرد.