تولید بالغ بر 130 هزار تن انواع فرآورده های دامی در استان زنجان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان از تولید بالغ بر 130 هزار و 548 تن انواع فرآورده های دامی طی نیمه نخست سال در استان خبر داد و تصریح کرد: این میزان تولید شیرخام، تخم مرغ، گوشت قرمز و گوشت طیور را شامل میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی
به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی زنجان، محمدعلی صادقی با
اشاره به تولید 24 هزار و 778 تن گوشت طیور طی 6 ماهه نخست سال جاری در استان
زنجان افزود: طی این مدت همچنین بالغ بر 7 هزار و 761 تن گوشت قرمز در استان تولید
شده است.
وی میزان تخممرغ
صنعتی تولیدی در استان را 6 هزار و 250 تن اعلام و خاطرنشان کرد: همچنین میزان
تولید شیر خام طی نیمه نخست سال جاری در استان به 91 هزار و 759 تن رسیده است.