• 1404/01/31 - 01:31
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تـولـیـد بیش از 1500  تــن گـوشـت سـفـیـد در مــرغداری های هندیجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هندیجان گفت:  از جوجه‌ریزی ۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۲۳۲ هزار قطعه‌ای در سال گذشته ،۱۵۶۴ تن گوشت سفید تولید شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، علی شکاری افزود: این میزان تولید، علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، نقش مهمی در تأمین گوشت سفید استان ایفا می‌کند.

 

 وی افزود: تأمین نهاده‌های دامی با کیفیت و قیمت مناسب، یکی از ارکان اصلی در تولید گوشت مرغ با کیفیت است که با برنامه‌ریزی مناسب، این مهم محقق شده است.

 

 شکاری اظهار داشت: گوشت مرغ به دلیل قیمت مناسب، چربی پایین، پروتئین بالا و دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، همواره مورد توجه مصرف کنندگان بوده و یکی از منابع اصلی تامین پروتئین در سبد غذایی خانوارها به شمار می رود.

  • گروه خبری : استان خوزستان
  • کد خبر : 197146
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی