تولید نان سالم در گرو توجه به زنجیره تولید از مزرعه تا سفره
جلسه برنامه ریزی بزرگداشت روز ملی گندم و نان با حضور مشاور و مدیر حوزه ریاست، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی و جمعی از کارشناسان برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی مشاور و مدیر حوزه ریاست سازمان در این جلسه گفت: با توجه به اهمیت جایگاه تولید گندم و آرد باید به زنجیره تولید نان از مزرعه تا سفره و مصرف توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی با اشاره به نام گذاری روز 31 فروردین در تقویم رسمی کشور به عنوان روز ملی گندم و نان اظهار کرد: با توجه به اهمیت جایگاه تولید گندم در سطح کشور و استان ضرورت دارد بیش از پیش به زنجیره کامل تولید نان از مزرعه تا سفره توجه شود. میری ادامه داد: با توجه به افزایش سرانه مصرف نان در سبد خانوار باید اهمیت و نقش ویژه تغذیه گیاهی، تنوع ارقام و مبازره به موقع با آفات و بیماری ها را در نظر داشته باشیم.
در ادامه جلسه نجفی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با اشاره به اقدامات سال گذشته در رابطه با تولید نان کامل گفت: ما در صدد هستیم تا بتوانیم زنجیره تولید نان کامل را با آموزه ها و تجربیات گسترش دهیم. نجفی از برگزاری مراسم رونمایی از زنجیره تولید نان کامل در ابتدای اردیبهشت ماه با حضور مقامات در سطح ملی و استانی خبر داد.
بیک زاده مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی نیز از برگزاری کاروان ترویجی با محوریت الگوی کشت گندم در سطح شهرستان های استان در روز 31 فروردین خبر داد و گفت : ما برای فرهنگ سازی در خصوص نان کامل در بخشها و مراحل مختلف زنجیره تولید گندم و آرد برنامه های متنوع ترویجی داریم که انشااله اجرایی خواهد شد.