افزایش تولیدات دامی خراسان رضوی
تولیدات دامی در خراسان رضوی طی یکسال گذشته افزایش یافت .

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی خراسان رضوی بابیان این مطلب اظهار داشت: طی یکسال گذشته تولید گوشت قرمز
38 درصد ، تولید شیر 11 درصد ، تولید گوشت
مرغ 25 درصد، تولید تخم مرغ 3 درصد ، تولید عسل 20 درصد وتولید پیله
تر کرم ابریشم 45 درصد افزایش داشته است.
مجید جعفری افزود: در
همین راستا میزان تولید گوشت قرمز 116 هزارتن ، تولید شیریک میلیون و پانصد هزار
تن ، تولید گوشت مرغ 194 هزار تن ، تولید تخم مرغ 129 هزار تن ، تولید عسل 4 هزارو
صد تن و تولید پیله تر کرم ابریشم 500 تن
طی یکسال گذشنه بوده است .
وی گفت: علاوه برآن توزیع نهاده یارانه
ای بین مرغداران و دامداران خراسان رضوی با
31.5 درصد افزایش به
میزان یک میلیون و 370 هزارتن و جوجه ریزی با 16.5 درصد افزایش به میزان 107
میلیون قطعه ، انجام گرفته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی خراسان رضوی همچنین از وجود 16 زنجیره
تولید که نیمی از آن در حوزه شیر و گوشت قرمز و نیمی دیگر در تولید گوشت مرغ
فعالیت می کنند خبر داد.