• 1405/03/23 - 07:40
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۵۰ نقطه مرتبط با حوزه غذایی بوشهر در جنگ رمضان مورد هدف قرار گرفت

رئیس جهاد کشاورزی بوشهر گفت: در جنگ تحمیلی سوم بیش از ۵۰ نقطه مرتبط با حوزه غذایی استان هدف قرار گرفت.

IMG_20260613_073359_483

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در جمع نمازگزاران جمعه بوشهر با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری ساختار کشاورزی در کشور اظهار داشت: نهاد کشاورزی از دوران قاجار با عنوان اداره فلاحت شکل گرفت و در سال ۱۳۲۰ به وزارت کشاورزی تبدیل شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز جهاد سازندگی در ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام(ره) با هدف رسیدگی به مناطق محروم تشکیل شد و در سال ۱۳۶۲ به وزارت جهاد سازندگی ارتقا یافت و در نهایت سال ۱۳۷۹ جهاد سازندگی و کشاورزی ادغام و وزارت جهاد کشاورزی تأسیس شد. 

 

 

وی با اشاره به شرایط جنگ‌های نوین افزود: امروز دشمن در قالب جنگ‌های ترکیبی، علاوه بر تهدیدات سخت‌افزاری، موضوع امنیت غذایی را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین محورهای فشار دنبال می‌کند، چرا که ایجاد اخلال در تأمین مواد غذایی می‌تواند موجب ناامیدی مردم و تضعیف پشتوانه اجتماعی نظام شود.

 

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: در جریان جنگ تحمیلی سوم، بیش از ۵۰ نقطه مرتبط با انبارها، مراکز نگهداری و زیرساخت‌های حوزه مواد غذایی در استان بوشهر مورد تعرض قرار گرفت که برآورد اولیه خسارت‌ها بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است.

 

 

بحرانی با تأکید بر اینکه هدف دشمن ایجاد اختلال در امنیت غذایی بود، خاطرنشان کرد: با وجود این خسارت‌ها، هیچ‌یک از واحدهای تولیدی استان تعطیل نشد و روند تولید در مرغداری‌ها، مراکز تکثیر میگو و سایر واحدهای کشاورزی با همان ظرفیت ادامه یافت.

 

 

وی ادامه داد: علی‌رغم شرایط جنگی و فشارهای مختلف، تأمین مواد غذایی و کالاهای پروتئینی در سطح استان و کشور به‌صورت مستمر انجام شد و کمبودی در بازار وجود نداشت.

 

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: ممکن است در برخی مقاطع، مباحث قیمتی مطرح شده باشد، اما از نظر تأمین و وفور کالاهای اساسی، با تلاش کشاورزان، تولیدکنندگان، بخش خصوصی و مجموعه وزارت جهاد کشاورزی، مشکلی در استان وجود نداشت.

 

 

بحرانی با قدردانی از فعالان حوزه کشاورزی و تولیدکنندگان استان گفت: همراهی بخش خصوصی، کشاورزان و مدیران حوزه کشاورزی سبب شد امنیت غذایی استان در شرایط سخت نیز حفظ شود و تولید با قدرت ادامه یابد.

 

 

وی بر تداوم حمایت از بخش تولید و تقویت زیرساخت‌های کشاورزی تأکید کرد و گفت: امنیت غذایی خط مقدم پایداری کشور در جنگ‌های ترکیبی است و این مسیر با جدیت دنبال خواهد شد.

  • گروه خبری : استان بوشهر
  • کد خبر : 271410
کلمات کلیدی
الهام راسخی  بوشهر
خبرنگار

الهام راسخی بوشهر