• 1404/03/05 - 08:17
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تخریب هزار و ۸۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان بوشهر

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: یک‌هزار و ۸۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان به مساحت ۷۵ هکتار در راستای قانون حفظ کاربری اراضی، شناسایی و بر اساس حکم قضایی، قلع‌وقمع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: یک‌هزار و ۸۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان به مساحت ۷۵ هکتار در راستای قانون حفظ کاربری اراضی، شناسایی و بر اساس حکم قضایی، قلع‌وقمع شد.

احمد مشایخی در نشست حفظ حقوق بیت المال در جهاد کشاورزی استان  با بیان اینکه برخورد با تغییر کاربری اراضی در دستور کار قرار دارد افزود: مدیریت یکپارچه اراضی کشاورزی امکان تعیین الگوی کشت مناسب، بهینه‌سازی مصرف آب و جلوگیری از پراکندگی و کوچک شدن قطعات زمین‌های کشاورزی را فراهم می‌کند.

وی افزود: این روش هزینه‌های تولید را کاهش داده و امکان استفاده از تکنولوژی‌های نوین و شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی را مهیا می‌سازد.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آمار تغییر کاربری‌های غیرمجاز گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود یک‌هزار و ۸۰ مورد تغییر کاربری شناسایی شد که برای ۶۹۳ مورد اعمال قانون انجام گرفت.

وی افزود: در سال جاری نیز تاکنون ۲۳۲ مورد تغییر کاربری شناسایی شده که برای ۶۳ مورد آن اقدامات قانونی صورت گرفته است و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در تغییر کاربری ۱۰ هکتار اراضی کشاورزی شهرستان‌های بوشهر و عسلویه تخریب و قلع‌وقمع شد.

مشایخی شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و گناوه را کانون‌های اصلی تغییر کاربری اراضی غیرمجاز در استان بوشهر معرفی و خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۷۵ هکتار از اراضی کشاورزی در این مناطق تغییر کاربری اراضی غیرمجاز داده شده بود که با اقدامات به موقع ضمن قلع‌وقمع ساخت‌وسازهای غیرمجاز به حالت اولیه بازگردانده شد.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از فعالیت روزانه گشت‌های نظارتی خبر داد و گفت: نیروهای یگان حفاظت به محض مشاهده هرگونه تخلف، بلافاصله اقدامات قانونی را انجام می‌دهند.

وی تاکید کرد: در سال جاری بیشترین تغییر کاربری‌ها در شهرستان‌های عسلویه و بوشهر اتفاق افتاده است.

مشایخی با هشدار به متخلفان تغییر کاربری اراضی تصریح کرد: برنامه این مجموعه برای سال جاری، برخورد قاطع‌ با متخلفان و پیشگیری از تغییر کاربری‌های اراضی غیرمجاز است.

وی با اشاره به اینکه پایش اراضی به صورت فیزیکی و سامانه پایش هوشمند انجام می شود گفت: شهرستان‌های بوشهر، تنگستان و گناوه به سامانه پایش ماهواره‌ای مجهز هستند.

مدیر امور اراضی بوشهر بیان کرد: کمبود ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین و موتورسیکلت های مجهز به ردیاب ماهواره ای همچون Gps، کمبود نیرو و امنیت نیروهای واحد گشت از عمده مشکلات موجود در زمینه اعاده زمین های دولتی هستند.
  • گروه خبری : استان بوشهر
  • کد خبر : 199887
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد بحرینی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد بحرینی