برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه مرغ گوشتی در شهرستان گناوه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه گفت: کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه مرغ گوشتی برای مرغداران در شهرستان گناوه برگزار گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان بوشهر، عباس تخم افشان افزود: در این کارگاه آموزشی،
میزان تبدیل خوراک مصرفی مرغ به گوشت، عامل اصلی سودمندی پرورش طیور گوشتی، ضریب
تبدیل غذایی و مقدار غذای مورد نیاز برای اضافه شدن واحد وزن که شاخص متداولی در
صنعت طیور جهت ارزیابی و کارآیی نسبی خو راک مورد استفاده پرورش دهندگان می باشد،
آموزش داده شد.
تخم افشان هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را
ارتقای سطح دانش مرغداران در جهت افزایش تولید و کاهش ضایعات دان و تغذیه و شناخت
بیماری های مرغ گوشتی و صنعت مرغداری اعلام نمود.