کشت پیاز در هزار و 100 هکتار از اراضی فریدن
در یکماهه اخیر در بیش از 1100 هکتار از زمینهای کشاورزی فریدن پیاز کشت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی فریدن با اشاره به اینکه کشت پیاز هر سال از
اواخر اسفند آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد گفت: پیشبینی میشود تا پایان
فصل کشت این میزان به 1800
هکتار برسد.
حسن احمدی شاپورآبادی با بیان اینکه برای کاشت هر هکتار پیاز
تقریبا 70 کارگر نیاز است افزود:
در این دو ماه بیش از 120
هزار نفر روز کارگر در شهرستان مشغول به کار میشوند.
وی گفت: حدود 100
هزار نفر روز آن کارگر فصلی و از خارج از منطقه، وارد شهرستان میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن متوسط برداشت پیاز شهرستان را 70 تن در هکتار اعلام کرد و گفت:
پارسال از 2 هزار هکتار زمین کشاورزی
شهرستان، بیش از 140 هزار
تن پیاز برداشت و به بازار عرضه شد.