نگرانی پیازکاران فریدنی از کمبود نیروی کار در فصل کشت
کمبود نیروی کار در فصل کشت پیاز شهرستان فریدن را زمین گیر کرده است.

مظاهر امینی، کشت پیاز در هر 6 هزارمترمربع زمین را نیازمند 30 نفر نیروی کار دانست و افزود: در واقع روزانه به دو هزار نفر نیروی کار نیاز است که همه آن را نمیتوان از نیروهای بومی شهرستان تامین کرد.
وی گفت: کاشت پیاز به خاطر شرایط آب وهوایی امسال از هفته دوم فروردین ماه آغاز شده است و تقریبا تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
مسعود عبدالهی یکی از پیازکاران فریدن نیزگفت: زمستان گذشته با بیش از یک میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه در مساحتی معادل 6 هزارمتر مربع درشهر بادرود نشاء تولید کردم، اما اکنون برای کاشت آن کارگر ندارم و همه سرمایه من به هدر رفته است.
حسین رحیمی دیگر کشاورز منطقه هم گفت: نشاء بعد از انتقال به زمین در 24 ساعت باید کاشته و آبیاری شود؛ در غیر اینصورت از بین میرود.
کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فریدن نیز با اشاره به اینکه فریدن یکی از قطبهای تولید پیاز در استان اصفهان است، گفت: سالانه حدود دو هزار هکتار پیاز ازنوع سفید و زرد در فریدن کشت میشود که این محصول بعد از سیب زمینی وگندم عمدهترین محصول این شهرستان محسوب میشود.
حسین افشاری افزود: متوسط عملکرد پیاز در شهرستان 70 تن در هکتار است و سالانه بیش از 140 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید و روانه بازار میشود.
کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فریدن نیز با اشاره به اینکه فریدن یکی از قطبهای تولید پیاز در استان اصفهان است، گفت: سالانه حدود دو هزار هکتار پیاز ازنوع سفید و زرد در فریدن کشت میشود که این محصول بعد از سیب زمینی وگندم عمدهترین محصول این شهرستان محسوب میشود.
حسین افشاری افزود: متوسط عملکرد پیاز در شهرستان 70 تن در هکتار است و سالانه بیش از 140 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید و روانه بازار میشود.