• 1400/09/30 - 07:47
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

قیمت مصوب گوشت مرغ در اصفهان کاهش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: قیمت مصوب گوشت مرغ در این منطقه از 31 هزار تومان به 29 هزار و 500 تومان کاهش پیدا کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست افزود: 31 هزار تومان بالاترین قیمت
مصوب محسوب می‌شود که در زمان حاضر کاهش پیدا کرده است
.



وی ادامه داد: وضعیت جوجه‌ریزی از
آبان سالجاری در کل کشور افزایش قابل توجهی پیدا کرد و در استان اصفهان هم نسبت به
ماه پیش از آن از
6.5
میلیون به
8.3 رسید.



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی اصفهان اظهار داشت: جوجه ریزی در این استان همچنان رو به افزایش
است و در زمان حاضر با فراوانی عرضه مواجه هستیم
.



به گفته وی، بطور طبیعی هنگامی‌که عرضه از
تقاضا پیشی می‌گیرد قیمت‌ها تعدیل پیدا خواهد کرد
.



وی اضافه کرد: ستاد تنظیم بازار با
توجه به نزدیک شدن به شب یلدا از کارگروه مرغ استان اصفهان خواست که بررسی مجددی
در زمینه قیمت مرغ را انجام شود
.



ایراندوست خاطرنشان کرد: جلسه کارگروه مرغ
روز گذشته با حضور اعضای اتحادیه مرغداران گوشتی، انجمن کشتارگاه ها و اتحادیه
گوشت سفید استان برگزار شد و مقرر شد که تعدیل قیمتی در این زمینه
انجام شود
.



وی بیان کرد: با توجه به اینکه جوجه هایی که
وارد کشور و استان شده با تعدیل قیمت مواجه شده است، امکان کاهش قیمت گوشت
مرغ پس از انجام کارهای کارشناسی در این زمینه مشخص شد
.



معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی اصفهان با بیان اینکه از انجمن کشتارگاه‌ها، اتحادیه
مرغداران گوشتی و اتحادیه گوشت سفید استان تقاضا کردیم که مقداری سود خود را
کاهش دهند افزود: بطور طبیعی تولید کننده، کشتارگاه و فروشنده مرغ با
فراوانی تولید، سود بیشتری به دست می آورند
.



وی با بیان اینکه سود حاصل از فراوانی
مرغ به همه حلقه‌ها می‌رسد گفت: اگر چه قیمت
2 هزار تومان به‌عنوان سود کشوری
برای فروشگاه‌های مرغ مصوب شده، اما این مبلغ را
200 تومان کاهش دادیم و قیمت مرغ
زنده را نیز از
19 هزار و 700 تومان به 19 هزار و 500 تومان کاهش داده شد تا در ازای
این فراوانی در بازار کاهش قیمت هم داشته باشیم و مصرف کنندگان تفاوت شرایط قیمتی
را در زمانی که با فراوانی عرضه مواجه هستیم با زمانیکه با کمبود و محدودیت عرضه
مواجه هستیم را متوجه شوند
.



استان اصفهان با هزار و 850 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 36 و نیم میلیون قطعه در هر دوره
با تولید سالانه
205 هزار تن
طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده
است
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 122387
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر