قیمت مصوب گوشت مرغ در اصفهان کاهش یافت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: قیمت مصوب گوشت مرغ در این منطقه از 31 هزار تومان به 29 هزار و 500 تومان کاهش پیدا کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست افزود: 31 هزار تومان بالاترین قیمت
مصوب محسوب میشود که در زمان حاضر کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: وضعیت جوجهریزی از
آبان سالجاری در کل کشور افزایش قابل توجهی پیدا کرد و در استان اصفهان هم نسبت به
ماه پیش از آن از 6.5
میلیون به 8.3 رسید.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی اصفهان اظهار داشت: جوجه ریزی در این استان همچنان رو به افزایش
است و در زمان حاضر با فراوانی عرضه مواجه هستیم.
به گفته وی، بطور طبیعی هنگامیکه عرضه از
تقاضا پیشی میگیرد قیمتها تعدیل پیدا خواهد کرد.
وی اضافه کرد: ستاد تنظیم بازار با
توجه به نزدیک شدن به شب یلدا از کارگروه مرغ استان اصفهان خواست که بررسی مجددی
در زمینه قیمت مرغ را انجام شود.
ایراندوست خاطرنشان کرد: جلسه کارگروه مرغ
روز گذشته با حضور اعضای اتحادیه مرغداران گوشتی، انجمن کشتارگاه ها و اتحادیه
گوشت سفید استان برگزار شد و مقرر شد که تعدیل قیمتی در این زمینه
انجام شود.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه جوجه هایی که
وارد کشور و استان شده با تعدیل قیمت مواجه شده است، امکان کاهش قیمت گوشت
مرغ پس از انجام کارهای کارشناسی در این زمینه مشخص شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی اصفهان با بیان اینکه از انجمن کشتارگاهها، اتحادیه
مرغداران گوشتی و اتحادیه گوشت سفید استان تقاضا کردیم که مقداری سود خود را
کاهش دهند افزود: بطور طبیعی تولید کننده، کشتارگاه و فروشنده مرغ با
فراوانی تولید، سود بیشتری به دست می آورند.
وی با بیان اینکه سود حاصل از فراوانی
مرغ به همه حلقهها میرسد گفت: اگر چه قیمت 2 هزار تومان بهعنوان سود کشوری
برای فروشگاههای مرغ مصوب شده، اما این مبلغ را 200 تومان کاهش دادیم و قیمت مرغ
زنده را نیز از 19 هزار و 700 تومان به 19 هزار و 500 تومان کاهش داده شد تا در ازای
این فراوانی در بازار کاهش قیمت هم داشته باشیم و مصرف کنندگان تفاوت شرایط قیمتی
را در زمانی که با فراوانی عرضه مواجه هستیم با زمانیکه با کمبود و محدودیت عرضه
مواجه هستیم را متوجه شوند.
استان اصفهان با هزار و 850 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 36 و نیم میلیون قطعه در هر دوره
با تولید سالانه 205 هزار تن
طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده
است.