تیران و کرون، بزرگترین قطب تولید موسیر در کشور
کشت موسیر در صد و پنجاه هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان تیران و کرون آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی تیر
ان و کرون با بیان اینکه رعایت اصول و شرایط کشت موسیر از نکات مهم در افزایش کمی
و کیفی این گیاه است گفت: سطح زیر کشت موسیر در سال قبل صد و سی هکتاربوده که پیش
بینی میشود با افزایش 20 درصدی، سطح زیر کشت این محصول امسال به صد و پنجاه هکتار برسد.
محمد حسین احمدی نیاز آب
کم و بهره وری بالا و ایجاد اشتغال پایدار را مهمترین دلایل استقبال کشاورزان برای
کشت این محصول بیان کردو افزود: شهرستان تیران و کرون با توجه به سطح زیر کشت
بزرگترین قطب تولید موسیر در کشور شناخته میشود.
وی از ابتدای مهر تا اواسط آبان را بهترین زمان برای کشت موسیر
بیان کرد و گفت: حدود بیست هزار هکتار از مراتع کوهستانی منطقه دالانکوه در تیران
و کرون رویشگاه طبیعی موسیر است کشت این محصول تاثیر زیادی برای حفاظت از این گونه
گیاهی خودرو در طبیعت دارد.
حسینی کارشناس مرکز جهاد کشاورزی عسگران هم گفت: انتخاب بذر
مرغوب و ضد عفونی شده، آماده سازی بستر مناسب و استفاده از کود و ریز مغذی ها،
رعایت زمان کشت، آبیاری به موقع در افزایش کمی و کیفی محصول حائز اهمیت است.
وی نبود مراکز پیشرفته فرآوری موسیر، گرانی کودهای شیمیایی
مورد نیاز، و نبود بازار صادرات مناسب را از مهمترین مشکلات موسیرکاران بیان کرد.