تولید محصولات دامی استان اصفهان 1.4 برابر افزایش یافت
تولید انواع محصولات دامی در استان اصفهان در پایان سال گذشته نسبت به هشت سال قبل افزون بر 1.4 برابر افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین
ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی
استان اصفهان گفت: تولید انواع محصولات دامی دراستان اصفهان در سال 92، یک میلیون و 332 هزار و 658 تُن بود که در پایان سال
گذشته به یک میلیون و 880 هزار و 610 تن رسید.
وی با بیان اینکه برنامهریزی، حمایت و افزایش مشارکت بخش خصوصی سبب رشد تولید
محصولات شده است خاطرنشان کرد: جهش تولید در سالهای گذشته بطور کامل مشهود بود و
این امر میتواند در امسال نیز با رفع موانع و پشتیبانی بیشتر تداوم پیدا
کند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
اضافه کرد: این استان در بخش تولید شیر خام در کشور رتبه اول را با تولید سالانه
بالغ بر یک میلیون و 485 هزار تن و همچنین رتبه نخست در زمینه تولید شیر به ازای هر راس گاو
شیری را در اختیار دارد.
ایراندوست ادامه داد: استان اصفهان در زمینه تولید گوشت
مرغ با داشتن یک هزار و 840 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت بیش از 36.9 میلیون قطعه و تولید
سالانه بیش از 191 هزار تن گوشت مرغ رتبه دوم کشوری و در ظرفیت واحدهای مرغداری گوشتی
رتبه نخست را داراست.
وی جمع دامهای سبک و سنگین در استان را هفت میلیون واحد اعلام
کرد و گفت: حدود 2 هزار دامداری صنعتی گوشتی و شیری در این منطقه مشغول بهکار هستند و
حدود 22 هزار و 700 واحد دامداری نیمه صنعتی
نیز در این استان فعالیت میکنند.
استان اصفهان دارای 568 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.