• 1399/09/06 - 08:54
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

توقف تولید جوجه یک روزه از عوامل افزایش قیمت مرغ است

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: توقف تولید جوجه یک روزه به‌مدت حدود 10 روز در مهر سالجاری، موجب کمبود و افزایش قیمت تمام شده گوشت مرغ در بازار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، علی دهقانی اظهار داشت: بنا به ابلاغ انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه
ایران، عرضه و تولید جوجه یک روزه در کشور از
9 تا 19 مهرماه امسال، متوقف شد و
جوجه‌ریزی جدید به مدت
10 روز در همه مرغداری‌های کشور و استان اصفهان انجام نشد.



وی ادامه داد: پیش بینی شده بود که با توجه
به توقف جوجه‌ریزی جدید در کشور در این موقع از سال با کمبود مرغ مواجه شویم
.



مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان
اصفهان با اشاره به محدودیت نهاده‌های دام و طیور افزود: کمبود نهاده یارانه دار و
تامین نهاده مورد نیاز مرغداران از بازار آزاد با قیمت‌های گزاف، از دیگر عوامل
افزایش قیمت تمام شده گوشت مرغ است
.



وی اضافه کرد: قیمت گوشت مرغ در استان
اصفهان در یک هفته اخیر با بیش از
40 درصد افزایش، از حدود 250 هزار ریال به 350 هزار ریال رسید.



قیمت مصوب هر کیلوگرم گوشت مرغ زنده برای
مصرف کننده
204 هزار
ریال تعیین شده ولی فروش محصول طی
2 ماه اخیر بالاتر از این قیمت مصوب بوده است.



2 هزار و 400 واحد مرغداری شامل یکهزار و 950 واحد گوشتی و 450 واحد تخمگذار و مرغ مادر
در استان اصفهان و
20 کشتارگاه صنعتی مرغ در این استان فعالیت دارند.



استان اصفهان رتبه اول تولید
گوشت بوقلمون، رتبه دوم تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، رتبه چهارم تولید
گوشت قرمز و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست
.



این استان دارای 2 هزار و 600 واحد مرغداری صنعتی، 33 کشتارگاه دام و بیش از 10 هزار مرکز بسته‌بندی و فرآوری
فرآورده‌های خام دامی است
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 111164
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر