استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور درتولید محصول زعفران
متوسط عملکرد مزارع زعفران استان 6کیلوگرم در هکتار بوده که در مقایسه با میانگین کشور (3.5کیلوگرم)بسیار قابل ملاحظه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سالجاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستانهای معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.
مدیر باغبانی سازمان گفت:استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور درتولید محصول زعفران است.
احمد رضا رئیس زاده افزود:سطح زیرکشت زعفران بالغ بر 1880 هکتار بوده و پیش بینی می شود که حدود از 11200 کیلو گرم محصول برداشت شود که نسبت به سال گذشته 800 کیلوگرم افزایش خواهد داشت .
وی در ادامه افزود:شهرستانهای نطنز با سطح 490 هکتار ، تیران و کرون 275 هکتار، ، نجف آباد 175 هکتار ،کاشان 110 هکتار، آران و بیدگل 105 هکتار ، اردستان و شاهین شهر 100 هکتاربه ترتیب بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستانها به خود اختصاص داده اند..
مدیریت امور باغبانی سازمان ، در راستای برنامه الگوی کشت ، حمایت از توسعه کشت و فراوری زعفران را در دستور کار خود قرار داده و اقدام به برگزاری کلاسها، کارگاهها و بازدید های علمی و آموزشی و خدمات تامین پیاز به متقاضیان کشت زعفران می کند .
به منظور تکمیل زنجیره ارزش زعفران در استان، کشت مکانیزه ،کشاورزی قراردادی وکارگاه خرید و بسته بندی محصول زعفران از زعفرانکاران استان راه اندازی شده است.