• 1400/01/21 - 11:57
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان کاشان

مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: برداشت گل محمدی در 2 هزار 600 هکتار از گلستان‌های این شهرستان آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، رضا مظلومی با بیان اینکه برداشت گل محمدی تا سه ماه در کاشان ادامه دارد، افزود: کشت گل محمدی در این شهرستان رتبه نخست کشور به لحاظ میزان تولید در واحد سطح و نخست استان اصفهان به لحاظ سطح زیر کشت دارد.
به گفته وی، در صورت رخ ندادن حوادث غیرمترقبه و خسارت‌های ناشی از آن برای بخش کشاورزی، امسال افزون بر 10هزار تن گل محمدی در کاشان برداشت می‌شود.
وی با اشاره به میانگین تولید چهار و نیم تن گل محمدی در هر هکتار و اشتغال پنج هزار نفر در حوزه زراعت و باغبانی کاشان گفت: ارزش گل محمدی تولید شده امسال در این شهرستان 200 میلیارد تومان تخمین زده شده است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه در سه ماهه فصل گل‌چینی در کاشان روزانه 500 نفر کارگر مشغول به‌ کار هستند، ادامه داد: افزون بر 16 میلیون لیتر گلاب و یک‌هزار لیتر اسانس گل محمدی با فعالیت 34 واحد صنعتی و 1800 واحد سنتی در بخش تولید و فرآوری گلاب استحصال می‌شود.
وی اضافه کرد: 10 هزار تن گل محمدی نیز از شهرستان‌های دیگر برای فرآوری گلاب در کارگاه‌های سنتی و صنعتی وارد کاشان می‌شود.
مظلومی با یادآوری اشتغال چهار هزار نفر در کارگاه‌های سنتی و صنعتی تولید گلاب این شهرستان ادامه داد: سه هزار و 800 تن گلاب و اسانس گل محمدی به ارزش چهار و نیم میلیون دلار سال 1399 به خارج از کشور صادر شد.
  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 115693
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر