آغاز برداشت جو در کویر مرکزی
برداشت جو از 600 هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان خور و بیابانک آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک با بیان اینکه
امسال متوسط برداشت جو از هر هکتار سه و نیم تن است گفت: پیش بینی می شود از این
اراضی بیش از 2 هزار تن محصول جو برداشت شود.
سید حکمت موسوی افزود: ریحان، یوسف، گوهران و
بومی از ارقام جوی کشت شده در شهرستان خوروبیابانک است.