• 1397/06/06 - 13:19
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش بینی برداشت 350 تن بادام زمینی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیله سوار از پیش بینی برداشت 350 تن بادام زمینی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، ربعلی جهانی با اعلام این خبر افزود: بیش از 350 تن بادام زمینی از این میزان اراضی زیر کشت برداشت شود.
وی بیان کرد: بادام زمینی جزء محصولاتی با ارزش افزوده بالا است که توسعه کشت آن می تواند به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در منطقه کمک قابل توجهی بکند به ویژه اینکه این محصول از لحاظ فنی و تخصصی این قابلیت و توانایی را دارد که در تناوب با غلات قرار بگیرد و به اصلاح و بهبود حاصلخیزی خاک نیز کمک قابل توجهی بنماید.
وی افزود: رقم کاشته شده بادام زمینی در بیله سوار رقم گلی بوده و با غلات تناوب زراعی خوبی دارد. او گفت: دانه بادام زمینی دارای 30 تا 45 درصد روغن و 25 درصد پروتیین بوده از آنجائیکه این گیاه باعث تثبیت ازت هوا در خاک می شود بنابراین کشت این محصول به حاصلخیز نمودن خاک کمک نموده بعلاوه درآمد خوبی برای کشاورزان بادام زمینی کار دارد.
جهانی بیان کرد: توسعه مکانیزاسیون و افزایش صنایع تبدیلی از راهکارهای موثر در ارتقای کمی و کیفی تولید این محصول است. کشت مکانیزه بادام زمینی بخاطر کاهش هزینه ها، استفاده مناسب از زمین، سهولت کار و بهره وری مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین افزایش صنایع تبدیلی و فرآوری بادام زمینی منجر به کاهش ضایعات و بهبود کیفیت این محصول میگردد.
  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 85572
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر