• 1396/05/01 - 12:29
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فعالیت 2 کارگاه انسکتاریوم درمبارزه بیولوژیک/ مبارزه بیولوژیک در سطح 2200 هکتار از مزارع سویا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیله سوار مغان، از فعالیت 2 کارگاه انسکتاریوم در مبارزه بیولوژیک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، ربعلی جهانی اظهار داشت: امسال در سطح 2200 هکتار از مزارع سویای این شهرستان مبارزه بیولوژیک انجام می‌شود.

وی بیان کرد: برای انجام مبارزه بیولوژیک در شهرستان از دو نوع زنبور تریکوگراما و براکون استفاده می‌شود که در حال حاضر تعداد 2 کارگاه (انسکتاریوم) در سطح شهرستان در زمینه مبارزه بیولوژیک فعال هستند.

جهانی بیان کرد: کلیه فرآیند تولید، توزیع و رهاسازی توسط بخش خصوصی (شرکت‌های دارای مجوز تولید) و نظارت و کنترل کیفی این عوامل توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ انجام می‌شود و روش کار نیز به این صورت است که با استفاده از تله‌های فرمونی آفت مورد نظر را پایش و ردیابی و پیک آن را ردیابی می‌کنند و در مرحله نهایی اقدام به رهاسازی عوامل مبارزه بیولوژیک اقدام می‌کنند.

وی اظهار کرد: کاربرد مبارزه بیولوژیک مسائل و مشکلات زیست محیطی در پی نداشته و محصول تولیدی نیز سالم و عاری از آفت‌کش بوده، هزینه‌های تولید در این روش به شدت کاهش پیدا می‌کند و از ظهور و طغیان آفات ثانویه در این روش نیز پیشگیری می‌شود در حالی که در مزارعی که توسط آفت‌کش‌های شیمیایی مبارزه صورت گرفته طغیان ثانویه آفات مشکلات عدیده‌ای هم برای زارع و هم برای محصول تولیدی به وجود می‌آورد.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان اردبیل,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 75637
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی