تولید بیش از 7000 تن گوشت قرمز در شهرستان پارسآباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد از تولید بیش از 7 هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، حسن نظیفی با بیان این که شهرستان پارسآباد با دارا بودن یک میلیون و 40 هزار واحد دامی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطبهای مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.
وی افزود: این شهرستان دارای دو واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت 900 راس و با اشتغالزایی 9 نفر و همچنین 6 واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 850 راس و با اشتغالزایی 17 نفر و 7 واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 445 راس و با اشتغالزایی 22 نفر و تعداد 136 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 5244 راس دام سنگین و سبک است که در مجموع از ابتدای سال جاری تاکنون 5500 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی افزود: این شهرستان دارای دو واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت 900 راس و با اشتغالزایی 9 نفر و همچنین 6 واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 850 راس و با اشتغالزایی 17 نفر و 7 واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 445 راس و با اشتغالزایی 22 نفر و تعداد 136 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 5244 راس دام سنگین و سبک است که در مجموع از ابتدای سال جاری تاکنون 5500 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس آباد تصریح کرد: این میزان تولید 23 درصد تولید گوشت قرمز استان اردبیل را شامل میشود.
به گفته وی، تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهمترین دغدغههای مردم میباشد تلاش میکند.
به گفته وی، تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهمترین دغدغههای مردم میباشد تلاش میکند.