• 1399/05/27 - 07:38
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش 10 درصدی تولید گندم و جو در شهرستان نیر

سرپرست فرمانداری شهرستان نیر گفت: سطح زیر کشت گندم آبی و دیم در این شهرستان 10 هزار و 700 هکتار و جو آبی و دیم 16 هزار و 300 هکتار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، طاهر براتچیان روز یکشنبه بهمراه مهندس ناصری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر در بازدید از مراکز خرید گندم با اعلام این خبر اظهار داشت: سطح زیرکشت گندم آبی و دیم در این شهرستان 10 هزار و 700 هکتار و جو آبی و دیم 16 هزار و 300 هکتار است.
وی شرایط اقلیمی مطلوب ، پراکنش مناسب بارندگی ، شرایط دمایی مناسب و رعایت اصول فنی را از دلایل افزایش تولید گندم و جو در منطقه ذکر کرد.
وی گفت: امسال 20 هزار تن گندم و 25 هزار تن جو در این شهرستان برداشت می‌شود.
وی به دایر بودن 2 مرکز خرید تضمینی گندم در نیر اشاره کرد و افزود: گندم با قیمت مصوب 25 هزار ریال خریداری می‌شود.
سرپرست فرمانداری نیر در زمینه پروژه آبیاری تحت فشار سد سرخاب نیر هم گفت: این پروژه با پیشرفت فیزیکی 80 درصد درحال اجراست.
او افزود: این پروژه هشت روستا را شامل می‌شود و با اجرای آن سه هزار و 530 هکتار از اراضی این روستاها تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار خواهد گرفت.
براتچیان تصریح کرد: برای اجرای این پروژه 350 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که 80 کیلومتر نهر اصلی و 20 کیلومتر نهر فرعی در آن اجرا می‌شود.
  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 106929
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی