• 1399/03/20 - 11:51
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح پلاک گذاری تراکتورها

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر از اجرای طرح پلاک گذاری تراکتورها در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، رضا ناصری با اعلام این خبر افزود: طرح پلاک‌گذاری تراکتورهای با عمر بیش از 25 سال با همکاری اداره راهنمایی و رانندگی این شهرستان، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، مسئول مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی نیر و همکاران مرکز جهاد کشاورزی تابعه در روستاهای: کوراییم، مهماندوست، خانقشاقی و حاجی محمود بخش کوراییم و خانقشلاقی و مجمیر بخش مرکزی سطح شهرستان از ابتدای سال جاری، اجرا می‌شود.
وی اضافه کرد: طی بازدیدهای به عمل آمده، تاکنون 149 دستگاه تراکتور مورد بازبینی قرار گرفته و پس از تکمیل پرونده، مدارک آماده ارسال به واحد شماره گذاری راهنمایی و رانندگی استان جهت صدور پلاک می باشند.
این مسوول در پایان افزود: هدف از اجرای این طرح، سنددار کردن تراکتورهای فاقد مالکیت، پلاک و ارائه سوخت از طریق شرکت نفت می باشد. همچنین تعداد کل تراکتورهای این شهرستان 1620 دستگاه بوده که از این تعداد 1349 دستگاه دارای پلاک و 171 دستگاه فاقد پلاک بوده که از طریق اجرای این طرح تا پایان خرداد ماه سال جاری صاحب پلاک خواهند شد.
  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 104028
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی